Verenigingen

Liemerse Posbankloop dit jaar op 30 juni

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Stichting Liemers Klumpke organiseert op zaterdag 30 juni de Liemers Posbankloop. Die dag zijn er tochten op 4 verschillende afstanden. De 50 km en de 80 km gaan door de Liemers en over de Posbank in Rheden.

Voor de 50 en 80 km kunnen zich gezamenlijk 300 wandelaars inschrijven. De start- en finishlocatie is in het huis van Droo aan de Fuutstraat in Duiven.

Vanaf 15.00 uur is er een feestelijke intocht bij de finishlocatie. Kijk voor meer informatie op www.liemersposbankloop.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten