Beekdalwandeling over de landgoederen Beekhuizen en Biljoen

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

VELP – De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen neemt wandelaars woensdag (2 mei) mee over twee prachtige landgoederen; Beekhuizen en Biljoen. De start is om 13.30 uur.

De boswachter volgt samen met de deelnemers de Beekhuizer Beek stroomafwaarts. Onderweg krijgt worden allerlei wetenswaardigheden uit het verleden en heden verteld. Ook wordt ingegaan op de uitgevoerde renovatie rond de Beekhuizer Beek. Het kasteel en het bijbehorende privéterrein worden niet bezocht.

De wandeling duurt 2,5 uur.  Deelnemers betalen 5 euro, kinderen tot en met 12 jaar  2,50. Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen mogen gratis mee op vertoon van een geldige donateurspas. De start is bij station NS Velp . Reserveren is niet nodig.