Verenigingen

Met de boswachter opzoek naar de Lente op de Veluwezoom

Foto: Pixabay

RHEDEN – Samen met de boswachter start op op zaterdag 28 april een wandeltocht om de Lente te leren ervaren. Nu de dagen langer en warmer worden, maakt de natuur zich op voor de lente. Dat betekent dat er, ook voor mensen, veel te beleven is in het bos.

De bladeren van de loofbomen kleuren lichtgroen en de planten schieten de grond uit. De wilde zwijnen hebben jongen in deze periode, waarvoor veel mensen naar Veluwezoom komen.

Kosten voor deelname aan deze activiteit voor volwassenen zijn 5 euro en voor leden van Natuurmonumenten en 8 euro voor niet-leden. De tocht duurt van 14.00 tot 16.00 uur en start bij Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Aanmelden kan via Natuurmonumenten.nl/activiteiten.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten