Verenigingen

Expositie in boekhandel Jansen & de Feijter

Foto: Pixabay

VELP – Hobby-kunstenares Corrie Nienhuis exposeert tot 2 juni  met schilderijen in het petit café van boekhandel Jansen & de Feijter.

Zij volgt schilderlessen bij de Rhedense Mirjam Bakker van Care by Colour, een initiatief dat op maat creatieve workshops geeft aan mensen met dementie, met een somatische stoornis of met een verstandelijke beperking.

De expositie ‘Herinneringen’ van Corrie Nienhuis is nog tot 2 juni te zien in het petit café achter in boekhandel Jansen & de Feijter aan de Emmastraat. De entree is vrij.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten