Streeknieuws

Nieuw tankstation in Rheden geopend

Foto: TinQ

RHEDEN – In Rheden is een nieuw tankstation geopend. TinQ heeft het oude tankstation aan de Arnhemseweg opgeknapt.

De verbouwing is nog niet helemaal klaar, maar er kan inmiddels wel getankt worden.

Volgende week is het tankstation helemaal klaar en dan volgt de officiële opening.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten