Natuur fotograferen met smartphone of tablet voor kinderen

Foto: Pixabay

RHEDEN – In de schoolvakantie – op woensdag 2 mei – kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar (en hun ouders) bij bezoekerscentrum Veluwezoom terecht voor een workshop natuurfotografie met smartphone of tablet.

De activiteit start om 14 uur en duurt tot 16 uur. De kosten voor deelname bedragen 4 euro voor leden. Aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten of bij de balie van het bezoekerscentrum.

Bijna iedereen bezit tegenwoordig een smartphone. Fotograferen is daardoor heel gemakkelijk geworden. Mooie foto’s maken blijft echter een kunst. Zeker als je graag foto’s buiten in de natuur maakt. Altijd al willen leren hoe je mooie natuurfoto’s met je smartphone maakt? Kom dan 2 mei naar bezoekerscentrum Veluwezoom. Als je geen smartphone hebt mag je ook een tablet meenemen.