Verenigingen

Natuur fotograferen met smartphone of tablet voor kinderen

Foto: Pixabay

RHEDEN – In de schoolvakantie – op woensdag 2 mei – kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar (en hun ouders) bij bezoekerscentrum Veluwezoom terecht voor een workshop natuurfotografie met smartphone of tablet.

De activiteit start om 14 uur en duurt tot 16 uur. De kosten voor deelname bedragen 4 euro voor leden. Aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten of bij de balie van het bezoekerscentrum.

Bijna iedereen bezit tegenwoordig een smartphone. Fotograferen is daardoor heel gemakkelijk geworden. Mooie foto’s maken blijft echter een kunst. Zeker als je graag foto’s buiten in de natuur maakt. Altijd al willen leren hoe je mooie natuurfoto’s met je smartphone maakt? Kom dan 2 mei naar bezoekerscentrum Veluwezoom. Als je geen smartphone hebt mag je ook een tablet meenemen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten