Verenigingen

IVN excursie langs de Stikke Trui in Rheden

Foto: IVN Jannie de Jong

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom verzorgt op maandag 7 mei een excursie langs de Stikke Trui aan de Veluwezoom bij Rheden. De start is om 09.30 op de hoek Snippendaalseweg / Arnhemsestraatweg in Rheden.

De Stikke Trui is het gebiedje waar in de zeventiger jaren zand, heel veel zand, is afgegraven ten behoeve van de aanleg van het Velperbroekcircuit en de Arnhemse wijk Presikhaaf.

De wandeling gaat vooral over smalle paadjes en heeft een aantal hellingen. Hierdoor zullen we ook van diverse uitzichten kunnen genieten. De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten