Streeknieuws

Lichaam gevonden op camping bij Lathum

Foto: Studio Rheden

LATHUM – Op camping Rhederlaagse Meren bij Lathum is dinsdag een stoffelijk overschot aangetroffen. Dat meldt de politie.

De camping ligt bij de populaire recreatieplas Rhederlaag. De politie is momenteel bezig met een onderzoek op de camping. Het is niet bekend of het om een misdrijf gaat.

De politie onderzoekt nog de identiteit en de doodsoorzaak van het slachtoffer.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten