Verenigingen

Tuinen van Middachten weer geopend

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

ROZENDAAL- Middachten heeft de tuinen geopend.Van 13 mei tot en met 30 september van 10.30 tot 16.30 uur met uitzondering van de zaterdagen. En in het kasteel zijn er op zondagen in juli en augustus rondleidingen om 13.30 en 15.00 uur.

De Oranjerie, voor een kop koffie of thee, is geopend vanaf 1 juni tot en met 30 september tijdens openingstijden van de tuinen.

Kijk voor meer informatie op www.middachten.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten