Streeknieuws

Man opgepakt voor inbraak in cafetaria in Velp

Foto: Studio Rheden

VELP – De politie een man aangehouden die verantwoordelijk wordt gehouden voor de inbraak in een cafetaria aan de Hoofdstraat in Velp. Het gaat om een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Bij de inbraak op 14 maart werd een aanzienlijk geldbedrag meegenomen. De recherche startte direct een onderzoek. Tijdens het onderzoek werd sporenonderzoek gedaan en een getuige gehoord. Ook werden er camerabeelden bekeken.

Het onderzoek leidde naar de 32-jarige man. Hij is dinsdagochtend aangehouden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten