Streeknieuws

Vader na fietsongeluk zoon (9) in Rheden: ‘Hij heeft geluk gehad’

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Het spelende kind dat woensdagmiddag op de Brinkweg in Rheden is aangereden door een auto, maakt het naar omstandigheden goed. Dat meldt zijn vader aan Omroep Gelderland.

De 9-jarige jongen fietste weg van de boerderij van zijn opa en oma en werd door een automobiliste uit de buurt geschept. Het slachtoffer kwam terecht op de voorruit en liep een breuk bij zijn oogkas op.

‘Vanavond blijft hij nog in het ziekenhuis, als hij morgen weer goed eet en drinkt dan kan hij naar huis’, vertelt de vader. ‘Hij heeft geluk gehad, want het had heel anders kunnen aflopen.’

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten