Verenigingen

Dorpswandeling Rozendaal tussen Koningsberg en Paasberg

Gemeentehuis Rozendaal. Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL -Vrijwilligers organiseren op donderdag 17 mei een wandeling tussen de Koningsberg en de Paasberg. Deze gaat door de verschillende wijken in de dorpskom van Rozendaal.

In elke wijk wordt iets verteld over de historische ontwikkeling gedurende de 200 jaar die de gemeente Rozendaal onderging. Daarbij wordt stil gestaan bij de monumenten, het groene erfgoed en de architectuurstijl in de verschillende wijken.

Deze wandeling, in het kader van 200 jaar gemeente Rozendaal, is bestemd voor de inwoners van Rozendaal, die interesse hebben in de bebouwings-geschiedenis.

Het vertrekpunt is om 19.30 uur bij het gemeentehuis. De wandeling duurt ongeveer twee uur en eindigt bij het gemeentehuis. Opgave vooraf is niet nodig.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten