Verenigingen

Intochtroute avondvierdaagse in Dieren

Foto: Avondvierdaagse Rheden

DIEREN – De intocht van de 53ste avondvierdaagse zal donderdagavond 17 mei tussen 19.45 en 21.00 uur plaatsvinden. De intochtroute is als volgt: Sportpark Admiraal Helfrichlaan, Zilverakkerweg, Valeriuslaan, Rode Kruislaan, Tellegenlaan, Lindelaan en als eindpunt Ericaplein.

De intocht wordt muzikaal begeleid door de drum- en showfanfares Gelreband Dieren, Red & Black Giesbeek en het Muziekkorps der Voormalige Schutterij uit Doesburg.

Ruim 1500 deelnemers hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om zich vooraf in te schrijven. Maandagavond kan iedereen (die nog deel wilt nemen) zich inschrijven vanaf 18 uur aan de start in het gebouw De Oase aan het Ericaplein.

Kijk voor het actuele nieuws op www.facebook.com/Avondvierdaagsedieren.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten