Verenigingen

Avondconcert donderdag op begraafplaats Heiderust

Foto: Pixabay

RHEDEN – Om de begraafplaats Heiderust wat meer aandacht en bekendheid te geven, organiseert een werkgroep een aantal activiteiten. Eén daarvan is het organiseren van een voorjaarsconcert op de begraafplaats.

Op het programma staat muziek van Mendelssohn (een Midzomernachtdroom), Bizet (L’ Arlèsienne suites 1 en 2) en Schubert (Symfonie –onvoltooide).

Het concert wordt uitgevoerd door het Arnhems symfonie orkest ‘Nova’, een orkest voor gevorderde amateurmusici.

Heiderust is gelegen aan de Lentseweg 21 te Rheden. Het concert is donderdag ( 17 mei) aan om 19:30 uur.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten