Streeknieuws

Man (31) uit Rheden opgepakt voor steekpartij op straat in Arnhem

Foto: Studio Rheden

ARNHEM – De politie heeft een 31-jarige man uit Rheden aangehouden voor een steekpartij op de Johan de Wittlaan in Arnhem. Ook een 23-jarige man uit Arnhem is opgepakt. Beide mannen werden dinsdagmiddag in Rheden aangehouden.

Rond 11.15 uur werd bij de politie gemeld dat een man gewond was geraakt nadat hij met een voorwerp was gestoken. De man is voor de behandeling van zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De vermoedelijke daders gingen er na de steekpartij in een auto vandoor.

De politie kon al snel twee mannen in Rheden aanhouden. Beide mannen zitten vast voor verhoor. De politie zoekt nog getuigen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten