Verenigingen

Middachten geopend op Dag van het Kasteel op 2e Pinksterdag

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

DE STEEG – Tweede pinksterdag, 21 mei, organiseert de Nederlandse Kastelenstichting (NKS) voor de elfde keer ‘Dag van het Kasteel’. Ook poorten die normaal gesloten blijven gaan van het slot bij Middachten.

In het koetshuis wordt op een groot TV-scherm doorlopend het verhaal uit de Gouden Eeuw van de toenmalige bewoners van het kasteel verteld. En in het koetshuis staan diverse bij Middachten behorende koetsen opgesteld.

De tuinen zijn van 10.30 tot 16.30 opengesteld. Om 12.00 en 15.00 uur zijn er twee tuinrondleidingen waar u alles over de geschiedenis van de tuin te weten kunt komen. Het kasteel is tussen 13.00 en 16.00 uur doorlopend te bezoeken. Kijk voor meer info op www.middachten.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten