Verenigingen

Wolventocht op de Veluwezoom

Foto: Pixabay

RHEDEN – Natuurmonumenten staat op zondag 20 mei (1e Pinksterdag) in het teken van de wolf. De eerste wolven, uit o.a. Duitsland, zijn al door ons land gelopen.

Natuurmonumenten is blij met de komst met de wolf. Daarom kunnen kinderen zondag kennis maken met de wolf. Deze gezinsactiviteit is voor ouders met kinderen tussen 14.00 en 16.00 uur.

Wolven eten geen mensen. In Nederland is waarschijnlijk het ree het favoriete eten voor de wolf. Daar zijn er genoeg van dus honger krijgen wolven hier niet. Heb je wel eens een wolf horen huilen? Ze huilen om de groep bij elkaar te houden. Helaas is de wolf zondagmiddag niet te zien. Wel wordt alles vertelt over bijvoorbeeld de sporen die wolven achterlaten, waaronder pootafdrukken. Een kaartje reserveren kan op Natuurmonumenten.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten