Streeknieuws

Vaten met drugsafval gedumpt in Laag-Soeren

Foto: Studio Rheden

LAAG-SOEREN – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag op de Badhuislaan in Laag-Soeren twee vaten met drugsafval gevonden.

Vermoedelijk zijn de vaten vanuit een vrachtwagen of een bestelwagen gedumpt.

Uit metingen van de brandweer blijkt dat er geen gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen. De politie heeft de weg met linten afgezet.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten