Streeknieuws

Pop-up store over herinrichting van winkelcentrum Dieren

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Dieren krijgt een pop-up store waar inwoners kunnen laten weten wat zij vinden van de plannen voor het winkelcentrum in Dieren. De winkel aan Diderna 7 is alleen open op vrijdag 25 mei van 16.00 tot 19.00 uur.

In 2014 was er ook een pop-up store. Toen kon iedereen al in grote lijnen meedenken hoe het totale winkelcentrum er in de toekomst uit zou kunnen zien. Als eerste is toen het Callunaplein aangepakt en heringericht. Nu is de rest van het winkelcentrum aan de beurt.

Voor dit deel van het winkelcentrum zijn schetsontwerpen gemaakt. Omwonenden en winkeliers van het plein zijn per brief uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de pop-up store.

In 2014 gaven inwoners en winkeliers aan dat zij parkeren belangrijk vinden. Maar ook dat het winkelcentrum een prettige plek moet zijn om te verblijven en dat er terrassen zouden moeten komen. Daarnaast vraagt de klimaatverandering om meer schaduwplekken in de toekomst. Al deze onderwerpen zijn meegenomen in het schetsontwerp.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten