Verenigingen

Workshop wachtwoorden veilig opslaan in bibliotheek Veluwezoom

RHEDEN – Hoe langer en hoe meer u op internet actief bent, hoe meer gebruikersnamen en wachtwoorden u krijgt. Hoe sla je die zo veilig mogelijk digitaal op? Dat is het onderwerp van een workshop die bij de bibliotheek Veluwezoom gaat worden gegeven.

Het is verstandig om bij elk account een ander wachtwoord te gebruiken. Maar hoe meer wachtwoorden, hoe lastiger te onthouden.

Gelukkig is er de mogelijkheid om al die wachtwoorden in een gratis app (Last Pass) op te slaan. U hoeft dan alleen nog maar het wachtwoord van deze app te onthouden. In de workshop leert u die app te installeren en te gebruiken.

De deelnemers gaan op eigen apparatuur (laptop, tablet) aan de slag. Het werk kan thuis worden voortgezet.

Data: woensdag 23 mei in de Bibliotheek Dieren en maandag 28 mei in de Bibliotheek Velp. Beide keren van 10.00 tot 12.00 uur.
Kosten: € 15, incl. koffie/thee en een handleiding.
Aanmelden: computercursussen@bibliotheekveluwezoom.nl of T 026-495 55 45.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten