Verenigingen

Zes organisaties collecteren voor Oranje Fonds in Rheden

Foto: Facebook politie Velp

Foto: Facebook politie Velp

RHEDEN – In Rheden wordt van 22 tot en met 26 mei gecollecteerd voor een socialer Nederland. Zes organisaties uit Rheden doen deze week mee aan de Oranje Fonds Collecte. 

Dit zijn Buurtvereniging Stenfert, HAN Automotive Rally Team (HART), Inloophuis Dieren, Stichting Avondvierdaagse Rheden, Stichting Dierenvoedselbank Gelderland-midden en Vereniging Speelotheek Het Kasteel Velp.

Met de opbrengsten steunen zij projecten die bijvoorbeeld eenzaamheid en armoede bestrijden in Gelderland. Daarnaast kunnen zij hiermee hun eigen organisaties draaiende houden. Deelnemende organisaties mogen de helft van de opbrengst houden en besteden aan een eigen doelstelling.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten