Verenigingen

Zoektocht naar eetbare planten op de Veluwezoom

foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – OERRR herhaalt op zondag 27 mei van 14:00 tot 16:00 uur de zoektocht naar eetbare planten uit de natuur. De wandeling start met een gids bij bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden.

Durf jij een brandnetel te plukken en te proeven? Eet je de wortels of ook de bloemen? Je leert het van de gids. Ook krijg je tips over het bereiden van verschillende plantenonderdelen. Na afloop krijg je een recept mee om thuis een gerecht met planten uit de natuur te bereiden.

De kosten voor deelname aan deze gezinsactiviteit zijn 4 euro voor kinderen van OERRR en leden van Natuurmonumenten.  Niet-leden betalen 7 euro. Online aanmelden kan via Natuurmonumenten.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten