Verenigingen

Natuurmonumenten organiseert lentewandeling

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – De boswachters hebben het druk. Natuurmonumenten organiseert wederom een leuke wandeling over het Nationaal Park Veluwezoom. Dit keer op zondag 3 juni van 14.00 tot 16.00 uur. 

De gids kent het gebied op zijn duimpje en vertelt van alles over bos, heide, zandverstuivingen en landgoederen. De wandeling loopt onder andere langs het Herikhuizerveld en het IJsseldal. Er bestaat ook een kans dat je tijdens de wandeling oog in oog komt te staan met herten, wilde zwijnen, IJslandse paarden of Hooglanders.

Kosten voor deelname aan deze activiteit voor volwassenen en kinderen van OERRR zijn: 5 euro voor leden en 8 euro voor niet-leden.

Aanmelden kan via: www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-Veluwezoom

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten