Streeknieuws

Straten in Velp blank door zware regenbuien, zand over nieuwe rotonde

Foto: Studio Rheden

VELP – De zware onweersbuien zorgden dinsdagavond voor wateroverlast in Velp. Straten in het centrum en omgeving kwamen door de plensbuien blank te staan.

De nieuwe rotonde op de kruising met de Arnhemsestraatweg, Nordlaan en Daalhuizerweg werd overspoeld met zand. De Daalhuizerweg ligt momenteel open. Door de regen kwam er vanaf deze weg zand dwars over de rotonde en een deel van de Arnhemsestraatweg te liggen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Ook straten als de Nordlaan en de Rozendaalselaan kwamen blank te staan. Een veegwagen is tot laat in de avond bezig geweest om het zand van het wegdek te halen.

In de andere dorpen van de gemeente Rheden was er nauwelijks overlast. Ook in Rozendaal hoefde de brandweer niet in actie te komen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten