Rhedelijk Cultureel zet deuren wagenwijd open

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

RHEDEN – Stichting Rhedelijk Cultureel heeft in aanloop naar de zomervakantie nog een leuk programma. Op zondag 3 juni, tussen 14.00 uur en 16.30 uur presenteert Rhedelijk Cultureel in IKC De Holtbanck verschillende optredens van haar leerlingen. Dat combineert zij met een open dag voor muziek- en theaterliefhebbers.

Op deze dag wordt onder andere een voorstelling ‘Peter Pan’ gespeeld door twee verschillende groepen. Ondertussen geven de muziek- en theaterdocenten open lessen waar muziek- en theaterliefhebbers kunnen ervaren hoe het er bij Rhedelijk Cultureel aan toegaat.

Zo zijn er minilessen te volgen in drums, piano, pop- en klassieke zang, gitaar, viool, basgitaar en theater. De entree is gratis. Kijk voor meer info op www.rhedelijkcultureel.nl