Verenigingen

Rhedelijk Cultureel zet deuren wagenwijd open

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

RHEDEN – Stichting Rhedelijk Cultureel heeft in aanloop naar de zomervakantie nog een leuk programma. Op zondag 3 juni, tussen 14.00 uur en 16.30 uur presenteert Rhedelijk Cultureel in IKC De Holtbanck verschillende optredens van haar leerlingen. Dat combineert zij met een open dag voor muziek- en theaterliefhebbers.

Op deze dag wordt onder andere een voorstelling ‘Peter Pan’ gespeeld door twee verschillende groepen. Ondertussen geven de muziek- en theaterdocenten open lessen waar muziek- en theaterliefhebbers kunnen ervaren hoe het er bij Rhedelijk Cultureel aan toegaat.

Zo zijn er minilessen te volgen in drums, piano, pop- en klassieke zang, gitaar, viool, basgitaar en theater. De entree is gratis. Kijk voor meer info op www.rhedelijkcultureel.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten