Verenigingen

Zoom Kamermuziekfestival op en rond de Veluwezoom

Foto: Pixabay

RHEDEN – Het Zoom Kamermuziekfestival vindt dit jaar plaats van 30 mei tot en met 3 juni 2018 op en rond de Veluwezoom. Van woensdag tot en met zondag, geven de musici van het Ruysdael Kwartet samen met hun (internationale) gasten bijzondere kamermuziekconcerten op prachtige locaties in Rheden, Rozendaal en Doesburg.

Dit jaar doet de Dierense Toren voor het eerst mee. De toren is onderdeel van de fietsroutes 3 en 4. Gwyneth Wentink speelt daar op zondag 3 juni harp om 14.00 uur en 15.00 uur.

De route loopt onder andere langs de Petruskerk in  Spankeren, Wijngaard ‘Domein Hof in Dieren’, Biologische boerderij De Wolfskuil, Landgoed Middachten en de Nederlands Hervormde Kerk in Laag-Soeren,

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten