Streeknieuws

Voormalig directievoertuig van de NS passeert Velp

foto: Studio Rheden

RHEDEN – In het kader van de Spoorwensdagen rijdt het voormalige directievoertuig van de NS, de Kameel, op woensdag door een deel van Gelderland.

Voornamelijk mensen met een verstandelijke beperking en kinderen komen in aanmerking om mee te rijden. Ze worden daarbij begeleid door personeel van de NS en Prorail.

Op z’n tocht door Gelderland reed de Kameel ook door de gemeente Rheden, via het spoor van Zutphen naar Arnhem en uiteindelijk Nijmegen. De Kameel werd gespot in Velp bij de spoorwegovergang van de Gasthuislaan.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten