Verenigingen

Natuurverhalen in de IVN-tuin

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – In de zomermaanden worden er op de eerste zondag van de maand in de IVN tuin in Rheden natuurverhalen verteld door een aantal IVN gidsen. Verhalen over planten en dieren; sagen van de Veluwe voor jong en oud.

Op de zondagen 3 juni, 1 juli, 5 augustus en 2 september kan iedereen deze verhalen beluisteren in de IVN-tuin in Rheden waar om ongeveer 14.00 en 15.00 uur wordt gestart.

De IVN-tuin is gelegen naast het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten, Heuvenseweg 5a te Rheden. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten