Het Rhedens maal zoekt vrijwillige kok(ers)

Foto: Pixabay

RHEDEN – Het Rhedens Maal is een maaltijdvoorziening in het dorp Rheden; van, voor en door vrijwilligers. Elke woensdagmiddag tussen 17.30 en 19.00 uur schuiven er in Het Dorpshuis tussen de 40 en 45 gasten aan om van een heerlijke maaltijd te genieten.

De huidige kok heeft een reguliere baan aangeboden gekregen en is daarom niet meer beschikbaar.

Daarom is Het Rhedens Maal op zoek naar koks of kokers op vrijwillige basis. Deze maaltijd wordt geheel verzorgd door vrijwilligers, de kok (kokers) stellen het menu samen, doen de inkopen en verzorgen de maaltijd. Onze andere vrijwilligers helpen waar nodig even in de keuken, dekken de tafels en dienen de maaltijd op. Zij ruimen ook weer af en doen de afwas, voor het schoonmaken van de keuken is iemand beschikbaar.  Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Dorpshuisrheden.info.