Streeknieuws

Doek definitief gevallen voor Thomassen in Rheden, 40 medewerkers op straat

Foto: Pixabay

RHEDEN – Thomassen Machining uit Rheden is definitief failliet.

Het bedrijf was tot vorige week nog druk op zoek naar een koper. Maar die werd niet gevonden en dus is de producent van behuizingen van gasturbines failliet.

De medewerkers, dat zijn er zo’n veertig, zijn vrijdag ontslagen. Thomassen Machining is naar eigen zeggen slachtoffer van de energietransitie. Daarbij wordt gestreefd om van fossiele brandstoffen naar volledig duurzame energiebronnen zoals zonne-, en windenergie over te stappen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten