PFC Rheden organiseert jaarlijkse zwem4daagse

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Zwemvereniging PFC Rheden organiseert weer de jaarlijkse zwem4daagse in zwembad Rheden voor iedereen die al in het bezit is van een A-diploma. De zwem4daagse vindt dit jaar plaats van maandag 25 juni tot en met 29 juni.

De kosten bedragen 7,50 euro per persoon, hiervoor ontvangt iedere deelnemer na afloop een medaille. Er kan gekozen worden uit 250 of 500 meter en er wordt iedere avond gezwommen tussen 18.00 en 20.00 uur. Inschrijven kan vanaf nu via www.zwem4daagse.nl. Maar dit kan ook op maandag- en dinsdagavond in de hal van het zwembad.

Foto: Martin de Jongh

Net als voorgaande jaren kan er vijf avonden gezwommen worden, zodat er eventueel ook nog een dag kan worden overgeslagen. Maar alle dagen zwemmen, mag vanzelfsprekend ook.