Verenigingen

Wandeling langs bijzondere bomen in Rozendaal

Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – In het kader van de festiviteiten rond 200 jaar Rozendaal houdt IVN Oost-Veluwezoom donderdagavond (7 juni) een bomenwandeling door de dorpskom van Rozendaal. De wandeling start om 19.30 uur bij het gemeentehuis, Kerklaan 1 in Rozendaal.

In het dorp Rozendaal staan veel bijzondere bomen, zowel dikke oude exemplaren als kleinere en jeugdige bomen. Ze staan in lanen, tuinen en in het openbaar groen. Tijdens de wandeling bezoeken we eveneens het bomenpark bij de Kliniek Klein Rosendael. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Kijk voor meer informatie op onze website www.ivnoostveluwezoom.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten