Wandeling langs bijzondere bomen in Rozendaal

Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – In het kader van de festiviteiten rond 200 jaar Rozendaal houdt IVN Oost-Veluwezoom donderdagavond (7 juni) een bomenwandeling door de dorpskom van Rozendaal. De wandeling start om 19.30 uur bij het gemeentehuis, Kerklaan 1 in Rozendaal.

In het dorp Rozendaal staan veel bijzondere bomen, zowel dikke oude exemplaren als kleinere en jeugdige bomen. Ze staan in lanen, tuinen en in het openbaar groen. Tijdens de wandeling bezoeken we eveneens het bomenpark bij de Kliniek Klein Rosendael. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Kijk voor meer informatie op onze website www.ivnoostveluwezoom.nl.