Streeknieuws

Forse schade na brand in het centrum van Velp

Foto: Studio Rheden

VELP – In het centrum van Velp heeft een brand zondagmiddag forse schade aangericht. De brandweer rukte met groot materieel uit, waaronder een hoogwerker, en wist mede daardoor de brand vrij snel onder controle te krijgen.

De brand woedde in het pand van Omzorg aan de Rozendaalselaan  en zorgde voor veel rookontwikkeling in een naastgelegen kopieerwinkel. Ook een woning boven de panden liep schade op.

Om de brand ook vanuit de winkel te bestrijden, zag de brandweer geen andere mogelijkheid dan de roldeur voor de ingang met een kettingzaag te verwijderen.

Vanwege het mooie weer was er veel publiek op de been. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Er zijn geen gewonden gevallen.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten