Verenigingen

Arnhemse mbo-dansopleidingen vieren 10-jarig bestaan

Foto: Studio26

RHEDEN – De Arnhemse mbo-dansopleidingen ‘Artiest Dans Urban’ en ‘Artiest Dans Show’ van Rijn IJssel in samenwerking met Studio26 bestaan 10 jaar. Het jubileum van de opleidingen wordt groots gevierd tijdens de eindvoorstellingen op 19 en 20 juni in het Arnhemse Stadstheater.

Beide opleidingen draaien inmiddels al 10 jaar zeer succesvol. In zowel 2017 als in 2018 werden de Artiest opleidingen zelfs uitgeroepen tot Top-opleiding door de mbo keuzegids.

De voorstellingen op 19 en 20 juni staan helemaal in het teken van het 10-jarig jubileum. Op 19 juni is er daarnaast een viering voor studenten, alumni en (oud)docenten. Tickets voor de voorstellingen zijn verkrijgbaar in de webshop van Studio26.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten