Streeknieuws

Omgeving monument Rozenbos in Rheden is opnieuw ingericht

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – De omgeving rond het monument in het Rozenbos in Rheden is opnieuw ingericht. Bij dit monument wordt jaarlijks de gemeentelijke dodenherdenking op 4 mei gehouden.

Het pad naar het monument is vanuit een breed pad naar een punt te komen liggen en het talud aan de zijkanten is wat minder aflopend.

Naast de jaarlijkse dodenherdenking worden er bij het monument het hele jaar bloemen neergelegd ter nagedachtenis aan overledenen. De grond is ingezaaid met graszaad, zodat de omgeving van het monument snel weer groen is.

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten