Verenigingen

KWF-afdeling Dieren zoekt nieuwe organisatoren

Foto: Facebook politie Velp

Foto: Facebook politie Velp

DIEREN − De vrijwilligersafdeling van KWF in Dieren staat onder druk. Het aantal vrijwilligers is de laatste jaren teruggelopen. Daarom zijn er dringend nieuwe organisatoren nodig die samen met KWF de vrijwilligersafdeling willen opbouwen.

Alleen al in Dieren krijgen elk jaar 85 mensen de diagnose kanker. Daarom organiseert KWF-afdeling Dieren al jarenlang de collecteweek. In de 1e week van september komen er 47 vrijwilligers in actie en wordt er huis-aan-huis en op straat gecollecteerd voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

In 2017 is er in Dieren 4.576,-  opgehaald, maar dit jaar zijn er nieuwe vrijwilligers nodig die de collecte helpen organiseren. Wie zich ook als vrijwilliger wil inzetten voor de KWF-afdeling Dieren kan zich melden bij Dave Snellen via www.kwf.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten