Streeknieuws

Midzomerfestival in Velp keert niet terug

Foto: Studio Rheden

VELP – Het Midzomerfestival in Velp werd vorig jaar nog voor het eerst gehouden, maar dit jaar komt er geen vervolg. Het evenement is door de ondernemersvereniging BIZ Centrum Velp geschrapt.

Het Midzomerfestival moest een antwoord zijn op het schrappen van twee van de vier Velleper Donderdagen, maar vorig jaar was het festival volledig verregend.

De ondernemers hebben tijdens een ledenvergadering gekeken of het festival kon doorgaan, maar zij kwamen er niet uit. De meeste ondernemers zagen het niet zitten om zo’n groot evenement in het centrum zelf te organiseren. Ook uitbesteden was geen optie, omdat dit veel te veel geld zou gaan kosten.

De ondernemersvereniging gaat nu kijken welke mogelijkheden er nog wel zijn om het centrum van Velp op de kaart te zetten.

Ondanks dat het Midzomerfestival verdwijnt wordt het aantal Velleper Donderdagen niet alsnog uitgebreid. De ondernemers houden het op twee dagen. Op 26 juli en 2 augustus wordt er weer een braderie in het centrum gehouden.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten