Streeknieuws

Auto’s kunnen weer met het veerpontje tussen Dieren en Olburgen

Foto: Beelden van Boven

DIEREN – Automobilisten kunnen weer gebruik maken van de veerpont tussen Dieren en Olburgen. Dat meldt veerbaas Roland Jansen.

Aan de kant van Olburgen werden door de gemeente werkzaamheden uitgevoerd in de omgeving bij de veerstoep en de weg naar het veer tot aan de dijk. Langs de weg werd aan beide kanten een betonbaan gestort, zodat auto’s elkaar beter kunnen passeren.

Door de werkzaamheden konden automobilisten ruim een week de veepont niet gebruiken. Voor fietsers, voetgangers en ander tweewielig verkeer bleef de veerpont gewoon varen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten