Verenigingen

Vierde Innoforte WandelDrieDaagse voor ouderen

Foto: Avondvierdaagse Rheden

VELP – Stichting Innoforte organiseert op maandag 11 juni, woensdag 13 juni en donderdag 14 juni voor de vierde keer de Innoforte Wandel3daagse. Wethouder Sport, M. Budel, haalt de laatste dag de wandelaars feestelijk binnen met gladiolen. Iedereen mag meedoen, deelname is gratis.

Deelnemende locaties zijn De Biesdel, het Lorentzhuis, Nieuw Schoonoord, ’t Jagthuis, Oosterwolde, dagactiviteitencentra ’t Prieel en De Serre.

Innoforte kan overigens altijd nog vrijwilligers gebruiken die een handje toesteken. Zij duwen rolstoelen, begeleiden de mensen met rollator, bewaken de veiligheid, delen drankjes en bloemen uit en brengen gezelligheid. Kijk voor meer info op www.innoforte.info

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten