Verenigingen

(K)luchtig toneelavondje bij Jansen en de Feijter

Foto: Podium Jansen & de Feijter / Does

VELP – Zin in een zomeravondje (k)luchtige toneel bij Podium Jansen & de Feijter? Kom dan woensdag 13 juni naar de voorstelling van Toneelgroep ‘De Warme Does’ uit Doesburg. Zes acteurs komen dan in actie in onder andere een klucht van Anton Tsjechov, het betere gooi- en smijtwerk… De klucht begint om 20.00 uur.

De Warme Does is een klein amateurtoneelgezelschap van zes tot tien spelers. Het gezelschap is in 2006 opgericht.

De Warme Does speelt uiteenlopende stukken, zoals stukken van Harold Pinter, eenakters, dialogen en stukken met meerdere bedrijven. Entree is 5 euro.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten