Streeknieuws

Straten in Rheden blank door gesprongen waterleiding

Foto: Pixabay

RHEDEN – Aan de Haverweg in Rheden is zaterdagochtend een waterleiding gesprongen. Straten kwamen daardoor blank te staan.

Rond 5.40 uur maakten bewoners melding van de lekkage. Waterbedrijf Vitens kwam daarop ter plaatse om de kapotte buis te dichten.

Hoe het lek is ontstaan, is niet bekend. Een deel van de stoep moest worden hersteld, omdat zand onder de tegels was weggestroomd.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten