Streeknieuws

Crash op A348 bij De Steeg, automobilist op de vlucht

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG – Een auto is zaterdagochtend bij de oprit van de snelweg A348 bij De Steeg gecrasht. De wagen kwam op de zijkant terecht en knalde tegen de vangrail. De automobilist is spoorloos.

Het ongeval gebeurde rond 06.30 uur. De bandensporen op de A348 en in de berm laten zien dat de auto met grote snelheid is gelanceerd en tegen vangrail en betonblokken tot stilstand is gekomen. De auto raakte zwaar beschadigd.

De bestuurder is na de crash gevlucht. Hij zou bij iemand anders in een auto zijn gestapt. Het is daarom onduidelijk of de automobilist gewond is geraakt. Waarom de bestuurder is gevlucht is niet bekend.

De politie is bezig met een onderzoek. De auto is door de brandweer weer op de wielen gezet. Daarna is de wagen afgesleept.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten