Streeknieuws

Open dag tunnelbak in Dieren trok zo’n 5000 bezoekers

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – Ongeveer 5.000 mensen hebben door de nieuwe tunnelbak in Dieren gelopen. Dat meldt Traverse Dieren. Iedereen mocht zondag voor één keer door de tunnelbak lopen en de nieuwe parkeergarage bezoeken.

De tunnelbak is een belangrijk onderdeel van Traverse Dieren, het verkeersproject om de doorstroming van het verkeer door het dorp te verbeteren. Komende zaterdag gaat de tunnelbak open voor het verkeer.

Over de open dag was wel wat gedoe. Mensen die slecht ter been waren mochten in eerste instantie niet door de tunnelbak vanwege de veiligheid, maar toen het in de middag rustiger werd mochten ook mensen met bijvoorbeeld een scootmobiel door de tunnelbak.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten