Verenigingen

De Tuin van Sjef in Velp is weer open

Foto: website Tuin van Sjef

VELP – De Tuin van Sjef gaat weer open. Op zondag 17 juni en 19 augustus worden er weer rondleidingen verzorgd door de tuin van 13.00 tot 17.00 uur. Tijdens de tuindag worden rondleidingen gegeven om 13.30 en 15.30 uur door florakenner Nigel Harle en veldbioloog Marcel Bolten.

Ook kunt bezoekers weer kijken naar een film over Sjef en er zijn veel onderwaterfoto’s te zien van Willem Kolvoort.

De Tuin van Sjef is te vinden aan de Boulevard 33B in Velp (vlakbij de Achtsprong). Kijk voor meer info op www.detuinvansjef.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten