Verenigingen

Bibliotheek Veluwezoom zoekt docenten digitale vaardigheden

Foto: Pixabay

DIEREN – Mensen die geen of weinig ervaring met de computer hebben, kunnen bij de bibliotheek terecht om hun digitale vaardigheden te vergroten. Met cursussen, workshops en inloopbijeenkomsten (tabletcafés en internetcafés) over allerlei onderwerpen die met digitalisering te maken hebben stimuleert de bibliotheek mensen om meer met de computer te gaan doen.

Voor het nieuwe seizoen, dat start in september, zoekt de Bibliotheek Veluwezoom een aantal docenten digitale vaardigheden (vrijwilligersfunctie) voor 4 tot 8 uur per week.

Bent u goed op de hoogte van de digitale ontwikkelingen, en kunt u deze kennis overdragen aan anderen, kijk dan op www.bibliotheekveluwezoom.nl/vacatures

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten