Verenigingen

Boeken en Kunstmarkten in De Steeg

Foto: Pixabay

DE STEEG – Stein Culturele Evenementen organiseert door heel Nederland bijzondere Boeken en Kunstmarkten. Dit keer organiseert  Stein op zondag 15 juli voor de vierde keer, een Boeken- en Kunstmarkt in het parkgedeelte van Kasteel Middachten in De Steeg.

Tussen 10.00 uur en 17.00 uur is de  markt geopend en zullen ongeveer 50 standhouders boeken en antiquariaat verkopen. De markt is voor iedereen gratis toegangkelijk.

Naast de boeken en kunstmarkt is het kasteel deze zondagmiddag ook te bezoeken. Om 13.30 en 15.00 uur is er een rondleiding. De tuin is geopend tot 16.30 uur.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten