Verenigingen

Proefkamperen bij De Hangmat in Rheden

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – In het weekend van 23 en 24 juni organiseert Sportbedrijf Rheden een kampeerweekend op de zonneweide van het Openluchtzwembad. Het kampeerweekend vindt plaats van zaterdag 23 juni vanaf 18.00 uur tot de volgende dag (zondag 24 juni) 11.00 uur.

Het weekend ‘proefkamperen’ bij De Hangmat in Rheden is bedoeld voor ouders samen met hun kinderen. Inschrijven voor het kampeerweekend kan bij de kassa van Openluchtzwembad De Hangmat aan de ijsselsingel in Rheden en bij De Dumpel in Velp.

Meer weten? Kijk dan op www.sportbedrijfrheden.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten