Expositie van zwart-wit schilderijen in dorpshuis Rheden

Foto: E.J.Jacobs Dieren

RHEDEN – In dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden is vanaf deze maand een expositie van zwart-wit schilderijen te bezichtigen van Ed Jacobs uit Dieren. Hij schildert BNérs, bekende artiesten en groepen uit binnen en buiten land en allerlei dieren.

De expositie, tot en met 8 december 2018, in de gang en foyer van het dorpshuis is gratis te bezichtigen van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 15.00 uur.

Ed Jacobs werd in 2010 getroffen door een hersenstam infarct. Na ruim een jaar van intensieve revalidatie hield hij “alleen ” een links zijdige verlamming aan over. In 2013 kwam Jacobs in contact met activiteiten centrum Rheden van de Siza groep. Hier gaat hij twee dagen in de week naar toe om de zwart-wit schilderijen te maken. Hij heeft inmiddels een grote collectie werken waarvan hij nu een gedeelte exposeert.