Repair Café zaterdag in buurthuis de Poort Velp

Foto: Buurthuis de Poort

VELP – Naast Rheden heeft ook Velp een eigen Repair Café. Iedere vierde zaterdag van de maand is er een Repair Café in buurthuis de Poort van 14.00 uur tot 16.00 uur. Komende zaterdag (23 juni) kunt u weer terecht in het buurthuis met kapotte spullen.

Alles wat u onder uw arm mee naar binnen kunt meenemen, mag u ter reparatie aanbieden. Reparaties zoals fietsen, klokken, koffiezetters, van speelgoed, kleding, smartphones, tablets en laptops. Het is allemaal mogelijk.

Reparaties zijn gratis en u kunt geheel naar eigen inzicht een vrijwillige bijdrage in de spaarpot doen. Hiervan kan weer nieuw gereedschap of materiaal worden gekocht.

Wie zaterdag niet kan komen, kan ook op 22 september, 27 oktober, 24 november en 15 december langkomen van14:00 tot 16:00 uur. Kijk voor meer info op Facebook.com/repaircafevelp.