Verenigingen

Zwem4daagse in Rheden start maandag

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Zwemvereniging PFC Rheden organiseert weer de jaarlijkse zwem4daagse in zwembad Rheden. De zwem4daagse vindt dit jaar plaats van maandag 25 juni tot en met 29 juni.  Wie mee wil doen kan zich nog steeds inschrijven via www.zwem4daagse.nl.

Iedereen in het bezit van een A-diploma kan meedoen. De kosten bedragen 7,50 per persoon inclusief een medaille achteraf. Er kan gekozen worden uit 250 of 500 meter en er wordt iedere avond gezwommen tussen 18.00 en 20.00 uur.

Net als voorgaande jaren kan er vijf avonden gezwommen worden, zodat er eventueel ook nog een dag kan worden overgeslagen. Maar alle dagen zwemmen, mag vanzelfsprekend ook. Naast het zwemmen worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Meezwemmen kan alleen, wanneer een deelnemer in het bezit is van een deelnemerskaart.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten